SJUNG MED PETTSON OCH PRILLAN

En härligt galen familjeföreställning med mycket musik.

Den alltid lika populäre gubben Pettson och högsta hönset Prillan sjunger om livet på gården och i hönsgården. Det blir spelglädje och allsång, många tokerier och mycket skratt. Både barn och vuxna känner historierna om Pettson och Findus, så det är bäddat för ett härligt sångäventyr.

Sven Hedman har gjort musiken och spelar Pettson, vilket han gjort i 25 år vid det här laget. Först fjorton år med Bröderna Slut, som gjorde musikteater av sju av Sven Nordqvists fantastiska Pettsonböcker, och sedan många år själv eller i mindre konstellationer. Det har blivit över 2000 föreställningar genom åren.

Prillan, högsta hönset, spelas av den mångsidige Bengt Kyllinge, som gjort och gör många uppskattade egna program för både barn och vuxna. Han turnerade i flera år med Bröderna Slut som hönan Prillan och andra djur. Här blir det mycket saxofon och mycket kackel.

Katten Findus följer med som docka, och barnen får ibland själva vara Findus i sångerna och hjälpa Pettson att hitta sina saker. En härlig familjeföreställning där både barn och vuxna kan ha lika roligt.

Målgrupp: Barn 5-9 år och familjer
Speltid: ca 40 - 45 minuter
Föreställningen ges med tillstånd av Colombine Teaterförlag.

Pris 20 000 kr + 40 kr/milen i resa


KONTAKT: Sven Hedman. 072 727 51 55. sjungmedpettson@gmail.com